1.4.11
Dag 7: Cooking all day
Hoe druk ben ik hier nou eigenlijk mee? En wat mag ik dan wel eten? Ik zat woensdagavond bij Anneloes en Marlies op de bank en heb verteld over mijn Blueberry Project. Voor de duidelijkheid: het is geen detox-plan waarbij je alleen sappen drinkt. Ik begin 's morgens met een glas heet water met citroen, daarna ontbijt ik met een appel en een kiwi. Dat lijkt wel erg weinig, maar ik smeer in de loop van de ochtend rijstwafels met hummus en tussen de middag maak ik een salade. Die maak ik vers. Het boek houdt er rekening mee dat je alle gerechten vooraf maakt en invriest, maar ik heb geen vriezer. Daarnaast vind ik het veel leuker om alles overdag te maken. Echt zo klaar. De afgelopen week heb ik 's avonds ook vaak een salade gegeten, maar er staan ook lekkere gerechten in met rijst en aardappels uit de oven. Ps: het voelt zo truttig om dit allemaal te bespreken. Ik heb besloten worteltjestaart ook bij te houden zodat ik niet als een oud wijf alleen over gezond eten schrijf.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten